Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η ΝΔ ας κάτσει με τα κομμάτια της γερμανικής δεξιάς την οποία δογματικά υποστηρίζει

Παππάς: Η ΝΔ ας κάτσει με τα κομμάτια της γερμανικής δεξιάς την οποία δογματικά υποστηρίζει
«Η αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα υπερασπιστούν την άρση των ανισοτήτων που οι πολιτικές της ΝΔ δημιούργησαν»
Με μία εξίσου σκληρή ανακοίνωση απαντά στη Νέα Δημοκρατία ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε στη Βουλή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Παππάς σχολίασε την απόφασή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώσει «παρών» στην ψηφοφορία για τις έκτακτες παροχές:
«Το πρόγραμμά μας πετυχαίνει γιατί έχει χαμηλά πλεονάσματα, καθώς και γιατί το δικό μας παράλληλο πρόγραμμα παίρνει μέτρα για την κοινωνική προστασία. Αποδεικνύεται όμως από την στάση της ΝΔ ότι η στράτευσή της στο “Μένουμε Ευρώπη” ήταν “να μείνει η Ευρώπη ως έχει”.
Αυτή την μάχη θα την χάσουν οι δυνάμεις της λιτότητας στην Ευρώπη».
«Κύριοι της ΝΔ, θα σας ευχηθούμε από τώρα καλά Χριστούγεννα και καλή τύχη όταν θα πάτε στις περιφέρειές σας να εξηγήσετε στους συνταξιούχους τι κάνατε», συμπλήρωσε.
«Ο κ. Παππάς θα μπορούσε να δοκιμάσει την αποδοχή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνοντας από τη Βουλή και πηγαίνοντας στην πορεία των συνταξιούχων στο Σύνταγμα.
Εκεί θα καταλάβαινε ότι τα όσα είπε προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», απαντά από την πλευρά της η Ν.Δ., καταλήγοντας:
«Τέλος, οφείλει μια θετική αναφορά στην Χρυσή Αυγή, που για άλλη μια φορά υπήρξε συνοδοιπόρος σε μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης».
Ανταπαντώντας, σε ανακοίνωσή του, ο κ. Παππάς αναφέρει:
«Ας καταλάβουν στη ΝΔ ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να υπερασπίζονται με ανακοινώσεις τους συνταξιούχους και τις πορείες τους.
Οι συνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους να περικόπτονται κατά 40% τα τελευταία χρόνια.
Θυμούνται τη ΝΔ να διαδηλώνει ώστε να περικοπούν ραγδαία οι επικουρικές και να καταργηθεί άμεσα το ΕΚΑΣ λίγο πριν το δημοψήφισμα του 2015.
Και τώρα, ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες από αυτούς βλέπουν τη ΝΔ να δίνει μάχη ώστε να μην πάρουν τα 620 εκ ευρώ.
Η αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα υπερασπιστούν την άρση των ανισοτήτων που οι πολιτικές της ΝΔ δημιούργησαν.
Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη ας κάτσει με τα κομμάτια της Γερμανικής δεξιάς την οποία δογματικά υποστηρίζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης