Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Κανένα μέρισμα – φιλοδώρημα δεν μπορεί να εξωραΐσει το νέο επαχθέστατο 4ο μνημόνιο

Λαφαζάνης: Κανένα μέρισμα – φιλοδώρημα δεν μπορεί να εξωραΐσει το νέο επαχθέστατο 4ο μνημόνιο
Εκείνος που τρέμει τις εκλογές είναι ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
«Κανένα μέρισμα – φιλοδώρημα δεν μπορεί να εξωραΐσει το νέο επαχθέστατο τέταρτο μνημόνιο, που ήδη ο Τσίπρας έχει συνομολογήσει», επισημαίνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, σε δήλωσή του από τη σημερινή, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων.
Ο ίδιος καθιστά σαφές πως «ο Τσίπρας δεν φοβίζει κανέναν με τις εκλογές», καθώς είναι «εκείνος που σίγουρα τρέμει την εκλογική αναμέτρηση και θέλει να την αποφύγει «όπως ο διάολος το λιβάνι», είναι ο ίδιος ο Τσίπρας, γιατί θα συντριβεί από τη λαϊκή ετυμηγορία».
Αναλυτικότερα, η σκληρή δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έχει ως εξής:
«Η σημερινή συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων υπήρξε πρωτοφανής και μεγαλειώδης και έδωσε μια αγωνιστική απάντηση των απόμαχων της δουλειάς στην τακτική εμπαιγμού τους από τον Τσίπρα.
Η δημαγωγία Τσίπρα με το μέρισμα – κοροϊδία στους συνταξιούχους έχει πέσει στο κενό.
Στο κενό πέφτουν και τα πολιτικά παιχνίδια εντός και εκτός της χώρας που παίζει ο Τσίπρας με άλλοθι το μέρισμα – κοροϊδία στους συνταξιούχους.
Τα τερτίπια του Τσίπρα με το μέρισμα στους συνταξιούχους δεν μπορούν να χρησιμεύσουν ως άλλοθι που θα καλύψει την πλήρη υποταγή του στη γερμανική ΕΕ.
Κανένα μέρισμα – φιλοδώρημα δεν μπορεί να εξωραΐσει το νέο επαχθέστατο τέταρτο μνημόνιο, που ήδη ο Τσίπρας έχει συνομολογήσει.
Ο Τσίπρας δεν φοβίζει κανέναν με τις εκλογές. Τις εκλογές δεν τις φοβόμαστε. Τις επιδιώκουμε. Εκείνος που σίγουρα τρέμει την εκλογική αναμέτρηση και θέλει να την αποφύγει «όπως ο διάολος το λιβάνι», είναι ο ίδιος ο Τσίπρας, γιατί θα συντριβεί από τη λαϊκή ετυμηγορία.
Σήμερα όσο ποτέ είναι απαραίτητο ένα μεγάλο πολιτικό και εκλογικό μέτωπο όλων των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, το οποίο με τη σύστασή του είναι βέβαιο ότι θα γίνει η αρχή του τέλους της μνημονιακής υποδούλωσης της χώρας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης