Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Ατυχής στιγμή και άστοχη διατύπωση οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου για τη Χρυσή Αυγή

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Ατυχής στιγμή και άστοχη διατύπωση οι δηλώσεις Παρασκευόπουλου για τη Χρυσή Αυγή
Ο γραμματέας της Κεντρικής  Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου σχετικά την αποποινικοποίηση του αδικήματος για το κάψιμο της σημαίας
Για ατυχή στιγμή και άστοχη διατύπωση έκανε λόγο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει μαχητικός ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό», είπε ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να δείξουμε καμία ανοχή σε τέτοια μορφώματα, όπως αυτό της Χρυσής Αυγής που αποδεδειγμένα τρέφουν απέχθεια για την ανθρώπινη ζωή, τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα».
Ο ίδιος επεσήμανε «ο κ. Παρασκευόπουλος είναι γνωστός μέσα από την πολιτική του διαδρομή στην προσήλωση του στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές αξίες, θεωρώ πως είναι μία ατυχής στιγμή και μία άστοχη διατύπωση και θα ήταν άδικο να ακυρώσουν τη διαδρομή αυτή».
Τέλος σχετικά με τη δήλωση περί αποποινικοποίησης του αδικήματος για το κάψιμο της σημαίας υπογράμμισε: «Είναι έξω από κάθε λογική η συζήτηση για τα σύμβολα.
Δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης