Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Απολύτως λογική η κίνηση Τσίπρα για πολιτική διαπραγμάτευση – Υπάρχει κυβερνητική φθορά

Μαντάς: Απολύτως λογική η κίνηση Τσίπρα για πολιτική διαπραγμάτευση – Υπάρχει κυβερνητική φθορά
Οι διαφορές με τους δανειστές είναι πολύ συγκεκριμένες υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι είναι απολύτως λογική κίνηση η επιλογή του πρωθυπουργού για πολιτική διαπραγμάτευση διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς, αναφερόμενος στις κρίσιμες επαφές που θα έχει στο τέλος της εβδομάδας ο Αλέξης Τσίπρας με Angela Merkel, Francois Hollande και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους.
«Είναι μια απολύτως λογική κίνηση η επιλογή του πρωθυπουργού για πολιτική διαπραγμάτευση.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί μια διαδικασία η οποία μπορεί να εμπεριέχει οποιαδήποτε αμφισβήτηση του προγράμματος το οποίο εκπληρώνουμε κατά γράμμα» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Μαντάς, ο οποίος αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση είπε πως οι διαφορές με τους δανειστές «είναι πολύ συγκεκριμένες».
Ερωτηθείς για την προσέγγιση του κου Παρασκευόπουλου σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, ο κ.Μαντάς είπε ότι «η αρχική του δήλωση δημιούργησε ορισμένα ερωτηματικά, αλλά η διευκρινιστική του δήλωση με καλύπτει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό».
Σε ό,τι αφορά τα δημοσκοπικά ευρήματα των τελευταίων ημερών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι σίγουρα υπάρχει φθορά της κυβέρνησης, δεν αντιλαμβάνομαι όμως να υπάρχει τέτοια απόσταση και εξάλλου δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης