Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας ναρκοθέτησε την χώρα – Μεθοδεύει την πολιτική του απόδραση

Κικίλιας: Ο Τσίπρας ναρκοθέτησε την χώρα – Μεθοδεύει την πολιτική του απόδραση
Ανέντιμο να παρουσιάζεται ότι προσφέρει και δίνει κάτι όταν το 2017 προβλέπει να πάρει το τριπλάσιο ανέφερε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι ο Τσίπρας ναρκοθέτησε την χώρα και ότι μεθοδεύει την πολιτική του απόδραση διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας αναφερόμενος στις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη παροχή εφάπαξ χρηματικής ενίσχυσης στους χαμηλοσυνταξιούχους.
«Τα τριπλά παίρνει από τους ανθρώπους.
Σε αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς νομίζω ότι είναι ανέντιμο να παρουσιάζεται ότι προσφέρει κάτι και δίνει κάτι, όταν το 2016 έχει πάρει ήδη περισσότερα και προβλέπει το 2017 να πάρει το τριπλάσιο» υπογράμμισε μιλώντας στο Star ο κ.Κικίλιας.
«Είναι ευχής έργον να δοθούν σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και όχι με λογική κοινωνικού αυτοματισμού αυτά τα οποία δικαιούται να ονειρεύεται και να ζει ο Έλληνας.
Ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα δώσει 617 εκ.
Ο Τσίπρας το 2016 μείωσε το αφορολόγητο, αύξησε τις εισφορές, κατήργησε το ΕΚΑΣ και αυτό κοστίζει στις συντάξεις μας 710 εκ.
Λέει ότι θα δώσει 617 - τον Μάρτη θα κριθεί αυτό.
Θέλω να ενημερώσω αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί μια ζωή ολόκληρη ότι σε 20 ημέρες με την υπογραφή του κ. Τσακαλώτου θα πάρει από τις τσέπες τους 1,6 δισ ευρώ.
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γίνονται αυτά και αυτός είναι ότι ο Τσίπρας μεθοδεύει πλέον καθαρά την πολιτική του απόδραση.
Και αποδρά έχοντας όμως δυστυχώς ναρκοθετήσει τη χώρα και την δυνατότητά της να ξαναελπίσει για πολλά πολλά χρόνια» είπε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως 8 στους 10 πολίτες φοβούνται και 9 στους 10 είναι θυμωμένοι με τον κ. Τσίπρα «γιατί τους κορόιδεψε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης