Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Παραπαίει ο Τσίπρας – Έχει τελειώσει στη συνείδηση του λαού

Γεννηματά: Παραπαίει ο Τσίπρας – Έχει τελειώσει στη συνείδηση του λαού
Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι αυτή η κυβέρνηση έχει κλείσει τον κύκλο της υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός παραπαίει και ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι αυτή η κυβέρνηση έχει κλείσει τον κύκλο της διατύπωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
«Ο Πρωθυπουργός παραπαίει.
Παραπαίει ανάμεσα στο να υπογράψει τα πάντα, όλα όσα του ζητάνε ή να δραπετεύσει μπροστά στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει και να πάει σε εκλογές.
Ότι και αν επιλέξει, εγώ ένα πράγμα έχω να πω, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν τελειώσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Έχουν φέρει ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, είναι φανερό ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν αποτελεσματικά για τη χώρα και δεν μπορούν να δώσουν λύση και διέξοδο στα προβλήματα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή» είπε μιλώντας στο Real Fm η κα.Γεννηματά.
«Έρχεται μία στιγμή στη ζωή κάθε κυβέρνησης που πια οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση κλείνει τον κύκλο της και νομίζω πως έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία αναφερόμενη στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι «δεν πρόκειται να κρατήσουμε την ίδια στάση που κράτησε ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια και αυτό γιατί αντιλαμβάνομαι απόλυτα ότι οι συμπολίτες μας, τους οποίους αφορά το ζήτημα αυτό, έχουν απόλυτη ανάγκη έστω και 300 ή 380 ευρώ».
«Όλο το τελευταίο διάστημα οι συνταξιούχοι ψάχνουν τη 12η σύνταξη ας μην κοροϊδεύει πλέον άλλο αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Από τη μία πλευρά τους δίνει ένα φιλοδώρημα ένα χαρτζιλίκι και από την άλλη μεριά τους το ξαναπαίρνει πολλαπλάσιο είπε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης