Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Κάποιος να πει ως εδώ στον Τόσκα – Θα ξαναγίνουν τα Εξάρχεια γειτονιά;

tags :
Ποτάμι: Κάποιος να πει ως εδώ στον Τόσκα – Θα ξαναγίνουν τα Εξάρχεια γειτονιά;
Θα την αφήσουμε έρμαιο στους χουλιγκάνους και στους ναρκέμπορους ή θα την προστατεύσουμε διερωτάται το Ποτάμι
Να πει κάποιος «ως εδώ» στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα για τα όσα εκτυλίχθηκαν για άλλη μια φορά στην περιοχή των Εξαρχείων διατυπώνει το Ποτάμι.
«Οι «Αθανάσιοι Διάκοι» όπως τους είχε χαρακτηρίσει ο πολιτικός πατέρας και μέντορας του κ. Τσίπρα έκαψαν και χθες τα Εξάρχεια.
Τις προηγούμενες ημέρες είχαν εξοπλίσει τις ταράτσες με μολότοφ, είχαν μοιράσει «προσκλητήρια» και «προειδοποιήσεις», είχαν μεταφέρει ένα νταμάρι πέτρες στα στενά και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη συνέχιζε το βαθύ χασμουρητό του.
Ας τους να κάψουν, να ξεθυμάνουν είναι το δόγμα του υπουργού Τόσκα και κάποιος πρέπει να του πει «ως εδώ» επισημαίνει Το Ποτάμι, το οποίο καλεί τον δήμο, τα δημοκρατικά κόμματα και τους εκπροσώπους των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής των Εξαρχείων «να συνεργασθούμε και να αποφασίσουμε τι θα γίνει επιτέλους με την πόλη μας».
« Θα την αφήσουμε έρμαιο στους χουλιγκάνους και τους ναρκέμπορους ή θα την προστατεύσουμε.
Θα ξαναγίνουν τα Εξάρχεια γειτονιά;
Ή θα συμβιβαστούμε με την μετατροπή τους σε έρημο τόπο και άβατο για κάθε λογής εγκληματίες;» διερωτάται το Ποτάμι, το οποίο καταλήγει ότι «το έως εδώ αυτήν τη φορά πρέπει να ακουστεί μέχρι το ερμητικά κλειστό και καλά φυλασσόμενο Μέγαρο Μαξίμου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης