Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Ζουράρι στο Ποτάμι – Ας μου κάνουν πρόταση μομφής, θα τους πολτοποιήσω στη Βουλή

Επίθεση Ζουράρι στο Ποτάμι – Ας μου κάνουν πρόταση μομφής, θα τους πολτοποιήσω στη Βουλή
Κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών Το Ποτάμι υποστήριξε ο υφυπ. Παιδείας
Επίθεση στο Ποτάμι με αφορμή την πρόταση μομφής που επιθυμεί  να καταθέσει σε βάρος του ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο υφυπουργός Παιδείας υποστήριξε πως η πρόταση μομφής που θέλει να κάνει σε βάρος του ο κ.Θεοδωράκης (για τη δήλωση του κ.Ζουράρι ο οποίος είπε ότι είναι «μαλ…» όσοι αποκαλούν τον Fidel Castro δικτάτορα) γίνεται γιατί «στον κόσμο αρέσουν αυτά» ενώ τόνισε πως το Ποτάμι φυλλοροεί λόγω έλλειψης κοινωνικής αντιστοίχισης.
«Αν θέλει ο κ.Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει.
Πού θα βρει 43 βουλευτές;
Και στην συζήτηση επί τρεις ημέρες στη Βουλή θα τον πολτοποιήσω» είπε ο υφυπουργός Παιδείας, τονίζοντας ότι υπήρξε δάσκαλος του κ.Θεοδωράκη σε σχολή δημοσιογραφίας.
«Έλεγα στους μαθητές να κρατάνε σημειώσεις...
Δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνει αρχηγός κόμματος, τι να κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ζουράρις, ο οποίος απέρριψε τις αιτιάσεις για τα όσα είπε, αναφέροντας ότι στο παρελθόν εν ενεργεία πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει «τέσσερις έγκριτους πολίτες ... νταβατζήδες» και προέτρεψε σε αντίστοιχη κίνηση με τη βοήθεια της ΝΔ κατά του Κ.Καραμανλή.
Σε πολιτικό επίπεδο, ο κ.Ζουράρις εκτίμησε ότι το Ποτάμι φυλλορροεί, κάτι που απέδωσε στο γεγονός ότι δεν είχε κοινωνική αντιστοίχιση και ότι ήταν «κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Φάνηκε αυτή η έλλειψη κοινωνικής αντιστοίχισης... σε ένα χρόνο το έριξε» είπε ο κ.Ζουράρις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης