Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Η αξιολόγηση θα κλείσει – Θα μπούμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2017

Σκουρλέτης: Η αξιολόγηση θα κλείσει – Θα μπούμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2017
Πρέπει να υπάρξει αξιολόγηση στο Δημόσιο που θα κατοχυρώνει και δεν θα μειώνει τις θέσεις εργασίας είπε ο υπ. Εσωτερικών
Την εκτίμηση ότι η β’ αξιολόγηση θα κλείσει και ότι από το 2017 η Ελλάδα θα εισέλθει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Σκουρλέτης ερωτηθείς για την κινητικότητα στο Δημόσιο, είπε πως υπάρχει ένας νέος νόμος που προβλέπει το μηχανισμό, έτσι ώστε όπου πλεονάζει το προσωπικό να καλύψει τις ανάγκες άλλων υπηρεσιών.
«Όλοι συμφωνούμε επί της αρχής, αλλά θα πρέπει όταν εφαρμοστεί ο νόμος, να μην έχει στρεβλώσεις» είπε ο υπουργός Εσωτερικών, αναφέροντας πως «πρέπει να υπάρξει αξιολόγηση αλλά όχι εκείνη που εφάρμοσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με απολύσεις σχολικών φυλάκων κ.λπ.».
«Πρέπει να υπάρξει αξιολόγηση που θα κατοχυρώνει και δεν θα μειώνει τις θέσεις εργασίας» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης.
Όσον αφορά τις προκλήσεις της Τουρκίας ο κ.Σκουρλέτης είπε ότι οι δηλώσεις από την τουρκική κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν γίνονται τυχαία.
«Η Τουρκία περνάει εσωτερική κρίση.
Έχει ανοίξει όλα τα μέτωπα και κάνει εξαγωγή κρίσης στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα υπερασπίζεται τις διεθνείς Συνθήκες και δεν υπάρχει στο τραπέζι ζήτημα για τη Συνθήκη της Λωζάνης» είπε ο υπουργός Εσωτερικών, τονίζοντας ότι η Τουρκία οδηγείται με αυτή τη στάση που τηρεί ο Erdogan στην απομόνωση.
Ερωτηθείς για τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί τηλεφωνικών συνακροάσεων, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι «η ανταπόκριση εκ μέρους της κυβέρνησης ήταν σαφής: οποιαδήποτε τέτοια καταγγελία πρέπει να ερευνηθεί».
«Η χώρα έχει ταλαιπωρηθεί από τέτοιες ιστορίες και δεν είναι ανεκτό στη Δημοκρατία να υπάρχει και η παραμικρή υπόνοια ότι παρακολουθούνται τηλεφωνικά κέντρα» είπε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης