Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: Η πολιτική που επιβάλλεται στον ευρωπαϊκό Νότο δεν οδηγεί πουθενά

Ξυδάκης: Η πολιτική που επιβάλλεται στον ευρωπαϊκό Νότο δεν οδηγεί πουθενά
Το να έχουμε μηδενικά ελλείμματα και πλεονάσματα είναι έξω από τους φυσικούς νόμους  τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι «η πολιτική που επιβάλλεται στον ευρωπαϊκό Νότο δεν οδηγεί πουθενά» διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης.
«Δείτε την Ιταλία που βρίσκεται, ενώ ο κ. Σόιμπλε επιμένει μονότονα να επαναλαμβάνει το τροπάριο για την ανταγωνιστικότητά που χρειάζεται η Ελλάδα» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ξυδάκης, επισημαίνοντας πως «σκοπός της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει γρήγορα στις προθεσμίες και στις προβλέψεις για απομείωση του χρέους και των πλεονασμάτων όπως ήταν στόχος όλων των κυβερνήσεων, ανεξαρτήτως πως προχώρησαν στη συνέχεια».
«Το να έχουμε μηδενικά ελλείμματα και πλεονάσματα είναι έξω από τους φυσικούς νόμους, με αποτέλεσμα η ευρωζώνη να έχει αναιμική ανάπτυξη, αποπληθωρισμό και τεράστια προβλήματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσέκρουσε σε μια πολύ σκληρή πραγματικότητα» είπε ο κ.Ξυδάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο δημοψήφισμα που έγινε στην Ελλάδα είπε πως «ο ελληνικός λαός ψήφισε υπέρ της Ευρώπης αλλά της Ευρώπης η οποία δεν πνίγει τα παιδιά της».
«Όποιος μπορεί όπως η Βρετανία φεύγει.
Το ερώτημα είναι ποια Ελλάδα θέλουμε και σε ποια Ευρώπη» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης