Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Θα έχουμε σύντομα ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο για την Ελλάδα – Είναι ώρα αποφάσεων

Μαντάς: Θα έχουμε σύντομα ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο για την Ελλάδα – Είναι ώρα αποφάσεων
Η Ευρώπη θα δείξει εάν είναι σε θέση να συνθέσει πράγματα σε μια δύσκολη στιγμή της τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι θα έχουμε σύντομα ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο για την Ελλάδα διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Μαντάς, τονίζοντας ότι τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων.
«Αυτή τη στιγμή έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να προχωρήσει η αξιολόγηση και αυτό έδειξαν δηλώσεις κορυφαίων παραγόντων, όπως του Μοσκοβισί.
Είναι η ώρα των αποφάσεων.
Εκτιμώ ότι θα έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Μαντάς.
«Ένα συμβιβασμό που δεν θα μας πάει πίσω από τις αρχές μας.
Το ζητούμενο άλλωστε είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να μπορείς να προσδιορίσεις έναν καθαρό διάδρομο για να το γνωρίζουν οι επενδυτές» υποστήριξε ο κ.Μαντάς, υπογραμμίζοντας πως σε αυτή την χρονική στιγμή, η Ευρώπη θα δείξει εάν είναι σε θέση να συνθέτει πράγματα σε μια δύσκολη στιγμή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου εκκρεμούν πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, με το δημοψήφισμα στην Ιταλία και με ότι σημαίνει συνεπάγεται αυτό για την Ευρώπη.
«Εάν επικρατήσουν ακραίες φωνές θα ανοίξουν πληγές που δύσκολα θα κλείσουν» υποστήριξε ο κ.Μαντάς, ο οποίος ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία, τόνισε ότι «είναι σημαντικές συνολικά για την Ευρώπη οι εξελίξεις καθώς η επιλογή Φιγιόν είναι στροφή της δεξιάς σε ακραίες θέσεις θατσερικές».
«Με τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται ότι θα έχουμε μια μάχη  Φιγιόν- Λεπέν, διαμορφώνοντας μια κατάσταση επικίνδυνη για την Ευρώπη.
Θα έλεγα λοιπόν ότι μπαίνει ευθέως το πρόβλημα ευρύτερα στην Αριστερά εάν θα αντιδράσει με μια εναλλακτική στρατηγική αντι-λιτότητας» είπε ο κ.Μαντάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης