Τελευταία Νέα
Πολιτική

Moscovici: Εποικοδομητική η συνάντηση με την υπ. Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου – Πετύχαμε μικρή πρόοδο

tags :
Moscovici: Εποικοδομητική η συνάντηση με την υπ. Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου – Πετύχαμε μικρή πρόοδο
Επιδίωξη μου είναι μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει και το ΔΝΤ και τους θεσμούς είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος
(upd) Εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Pierre Moscovici, ο οποίος υποστήριξε πως «πετύχαμε μια μικρή πρόοδο».
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Moscovici είπε ότι «δική του επιδίωξη είναι μία συμφωνία που θα περιλαμβάνει και το ΔΝΤ και τους θεσμούς».
«Ποτέ δεν θα ήμουν αυτός που θα προσπαθούσε να διαχωρίσει τους θεσμούς.
Αυτό είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας» τόνισε ο Moscovici, ο οποίος παρέπεμψε στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα για αναλυτικότερες θέσεις.
Νωρίτερα ο Επίτροπος είχε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ ενώ η επίσκεψη του στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).
Χθες ο Moscovici υπογράμμισε την ανάγκη «να ολοκληρωθεί το τρέχον πρόγραμμα και να είναι το τελευταίο», υπογραμμίζοντας πως «δεν θέλουμε να υπάρξει τέταρτο πρόγραμμα», ενώ επέμεινε πως πρέπει να υπάρχει σταθερή οικονομική διακυβέρνηση και αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, χωρίς να υπάρξει επιστροφή σε μη βιώσιμες πολιτικές και πρακτικές του παρελθόντος.

(πρώτη ενημέρωση Τρίτη 29 Νοεμβρίου 08:37)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης