Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Εύκολα ή δύσκολα η αξιολόγηση θα κλείσει έστω και αν δεν γίνει στις 5 Δεκεμβρίου

Κακλαμάνης: Εύκολα ή δύσκολα η αξιολόγηση θα κλείσει έστω και αν δεν γίνει στις 5 Δεκεμβρίου
Το 2017 η Ευρώπη θα υποστεί μεγάλο σοκ, θα κουνηθεί συθέμελα υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι εύκολα ή δύσκολα τελικά η αξιολόγηση θα κλείσει ακόμα και αν αυτό δεν συμβεί στις 5 Δεκεμβρίου διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και κληθείς να σχολιάσει τις εσωκομματικές εκλογές στην Κεντροδεξιά στη Γαλλία αλλά και το επικείμενο δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην Ιταλία, ο βουλευτής της ΝΔ προέβλεψε πως η Ευρώπη το 2017 θα υποστεί μεγάλο σοκ.
«Οι εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη χρονιά θα φέρουν στο προσκήνιο κόμματα που θα κουνηθεί συθέμελα η Ευρώπη και θα αναγκαστεί να αναθεωρήσει την πολιτική της» τόνισε ο κ.Κακλαμάνης, αναφέροντας πως η Ευρώπη «θα βρεθεί πλέον αντιμέτωπη με την πραγματικότητα να αναθεωρήσει τη συνθήκη του Μάαστριχτ».
Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα, βάσει των οποίων εξετάζεται το ενδεχόμενο να μπει ένα χρηματικό τίμημα στις τραπεζικές συναλλαγές μέσω των ΑΤΜ ο κ.Κακλαμάνης είπε ότι είναι απίστευτο, ενώ διερωτήθηκε «τι άλλο θέλουν οι τράπεζες, τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια τα πάντα γίνονται για αυτές...».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης