Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Δεν αποκλείονται εκλογές εντός του 2017 – Δεν θα βγουν τα νούμερα στον Τσίπρα

Καραγκούνης: Δεν αποκλείονται εκλογές εντός του 2017 – Δεν θα βγουν τα νούμερα στον Τσίπρα
Ευκαιρία για το πολιτικό σύστημα να αλλάξει σε νοοτροπία και αντιλήψεις εάν εκλεγεί ο Μητσοτάκης τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι δεν θα πρέπει να αποκλείονται εκλογές εντός του 2017 διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν θα βγουν οι υπολογισμοί του Τσίπρα.
«Δεν θα βγούνε οι αριθμοί στον κ. Τσίπρα και άρα θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές λόγω της αποτυχίας του» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης North 98 ο κ. Καραγκούνης.
«Η κυβέρνηση δεν έχει καθαρές πολιτικές και φαίνεται αυτό από τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζουν υπουργοί της στο θέμα συμμετοχής του ΔΝΤ στο πρόγραμμα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέροντας ότι το νέο έτος θα είναι πολύ δύσκολα διότι έρχονται πολύ σκληρά μέτρα από την παρούσα κυβέρνηση.
«Μειώσεις φοροαπαλλαγών, περικοπές επιδομάτων, μειώσεις συντάξεων και μισθών.
Που θα πάει αυτή η κατάσταση» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέροντας πως «είναι ευκαιρία του πολιτικού συστήματος αν εκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός να αλλάξει σε νοοτροπία και αντιλήψεις».
«Τα τελευταία χρόνια το πολιτικό σύστημα δεν είχε ωριμάσει κάνοντας τα χατίρια δεξιά και αριστερά» είπε ο κ.Καραγκούνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης