Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Ναυτιλίας): Καταστροφικό για την χώρα να πέσει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή

Κουρουμπλής (υπ. Ναυτιλίας): Καταστροφικό για την χώρα να πέσει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή
Η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα είναι το ζητούμενο για την Ευρώπη είπε ο υπουργός Ναυτιλίας
Την θέση ότι θα είναι καταστροφικό για την χώρα να πέσει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών που ζητά η ΝΔ, ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι «ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται».
«Εάν είναι να συμβεί στη χώρα καταστροφή, είναι να πέσει η κυβέρνηση, αυτή τη στιγμή» είπε ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει «να βρεθεί κοινός τόπος με τα πολιτικά κόμματα σε κρίσιμα θέματα όπως το προσφυγικό».
Ο υπ.Ναυτιλίας κάλεσε τη ΝΔ να δηλώσει τη θέση της στο προσφυγικό και να ξεκαθαρίσει εάν επιθυμεί να καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία.
Αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ.Κουρουμπλής εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις της έναντι των εταίρων, πάρα το γεγονός ότι ήταν επώδυνες για τον ελληνικό λαό, και ζήτησε από τους Ευρωπαίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
«Οι Ευρωπαίοι να μην παίζουν με αυτά τα πράγματα, η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα είναι το ζητούμενο για την Ευρώπη» υποστήριξε ο κ.Κουρουμπλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης