Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, μεταφράζει και υπογράφει

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, μεταφράζει και υπογράφει
Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλοφγές, όπως εκτίμησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης
«Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, ποτέ δεν διαπραγματεύθηκε… μεταφράζει και υπογράφει», υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Όπως είπε, σύμφωνα με το skai.gr, «έτοιμα ήρθαν τα μνημόνια, και το προηγούμενο και αυτό», ενώ  εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, καθώς «η εξουσία είναι ωραίο πράγμα, έχει γλύκα».
Κατά τον ίδιο,  θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην εξουσία οι κυβερνώντες,  αλλά και οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν πολιτική αναταραχή.
Μάλιστα, αφήνοντας αιχμές κατά κυβερνητικών στελεχών, δήλωσε ότι «άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικοί».
Ακόμη, ο κ. Θεοδωράκης, με αφορμή την ανάρτηση του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα για τον  F. Castro, ανέφερε ότι εκθειάζει και τη Merkel και τον Castro.
«Τη Merkel για τη διαπραγμάτευση, και τον Castro για το πόπολο, αυτή είναι τυχοδιωκτική πολιτική» όπως  είπε και προειδοποίησε πως «αν συνεχίσουμε τους λαϊκισμούς από μνημόνιο σε μνημόνιο θα πηγαίνουμε».
Αναφορικά με γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη,  ο κ. Θεοδωράκης διερωτήθηκε «είναι αποικία η Θεσσαλονίκη;» και συμπλήρωσε «‘‘χάντρες’’ και επαρχιακό πυροτέχνημα είναι το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη στην εποχή του ίντερνετ.
Άμα είναι, κι εγώ θέλω ένα γραφείο στο Ηράκλειο ή στην Καλαμάτα».
Επιπλέον, κατήγγειλε ότι καθυστερεί και το Ελληνικό, και οι ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων που έχουν υπογραφεί.
Περαιτέρω, ο επικεφαλής του Ποταμιού, σημείωσε ότι για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κυρ. Μητσοτάκη υπάρχει πολύ συγκεκριμένος κατάλογος προϋποθέσεων, όπως απομάκρυνση κομματικών στελεχών που κάθονται και πληρώνονται, ενώ διευκρίνισε ότι δεν εννοεί τους απλούς δημόσιους υπαλλήλους που δουλεύουν σκληρά.
«Βασικός λόγος συνεργασίας σε μια κυβέρνηση είναι να αντιμετωπιστεί το κομματικό/ πελατειακό κράτος», τόνισε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης