Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Απομονωμένος ο Τσίπρας - Τρέμουν οι πολίτες κάθε φορά που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση

Κικίλιας: Απομονωμένος ο Τσίπρας -  Τρέμουν οι πολίτες κάθε φορά που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση
Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις ο μόνος τρόπος για να μην ξαναμειωθούν μισθοί, συντάξεις και να κινηθεί η οικονομία είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι απομονωμένος από την κοινωνία και ότι οι πολίτες τρέμουν κάθε φορά που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως οι επενδύσεις και οι μεταρρυθμίσεις είναι ο μόνος τρόπος για να μην ξαναμειωθούν μισθοί και συντάξεις και να κινηθεί η οικονομία.
«Κάθε φορά που η κυβέρνηση έχει διαπραγματευτεί, οι πολίτες τρέμουν.
Είναι θέμα ανεπάρκειας, εμπιστοσύνης, ικανότητας και διοίκησης.
Αξίζουν αυτή η χώρα και οι συμπολίτες μου πολύ καλύτερα.
Η ΝΔ δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη.
Σε αυτήν έλαχε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να μπορέσουν να συσπειρώσουν το μέγιστο δυνατό αριθμό των συμπολιτών μας έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει πολιτική αλλαγή» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας, ο οποίος έκανε λόγο για εκλογική νίκη της ΝΔ.
«Μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, προφανώς στο πλαίσιο τού να πάει η χώρα παρακάτω, θα επιδιώξουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή κοινωνική συμμαχία» ανέφερε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας ότι «το 85% της ελληνικής κοινωνίας λέει ότι οι κύριοι υφάρπαξαν την ψήφο μας και μας κορόιδεψαν».
«Για αυτό ο κ. Τσίπρας είναι απομονωμένος από την ελληνική κοινωνία.
Για αυτό φαίνεται να παρακαλάει τους υπουργούς του και τα στελέχη του να βγουν από τα γραφεία τους και να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό το ψέμα και την καταστροφική πορεία που ζήσαμε αυτά τα 2 χρόνια» είπε ο κ.Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι φειδωλός και προσεκτικός με επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών.
«Σε αυτές τις εποχές αν κάποιος έβλεπε το πράγμα με κομματικά γυαλιά θα έπρεπε να κάτσει στην άκρη και να αφήσει τον άλλον να συνεχίσει την καταστροφική πορεία, να περάσει όλα τα επώδυνα μέτρα - που είναι λάθος μίγμα - και στο τέλος θα καταστραφεί η χώρα. Το 3ο μνημόνιο - με υπογραφή Τσίπρα- ήταν στόχοι.
Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετέτρεψαν τους στόχους σε υπερφορολόγηση και τίποτα άλλο, γι' αυτό γονατίζει η ελληνική κοινωνία.
Δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι τον Οκτώβριο - Νοέμβριο του 2014 δεν ήταν τα πράγματα πολύ καλύτερα για τη χώρα, τους πολίτες, τις οικογένειες μας» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, ο οποίος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό αναφέροντας πως δοκίμασε να δημιουργήσει εχθρούς παντού.
«Εμείς πιστεύουμε τις μεταρρυθμίσεις και την οργή και την αγανάκτηση που υπάρχει στον κόσμο θέλουμε να την μετατρέψουμε σε μια ορμή τέτοια που θα δώσει την δυνατότητα σε λογικούς ανθρώπους να συζητήσουν με λογικούς ανθρώπους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί αυτό το περιθώριο για να μπορέσει να υπάρξει πραγματική κοινωνική πολιτική, φοροελαφρύνσεις και δυνατότητα να κουνηθεί η πραγματική οικονομία» είπε ο κ.Κικίλιας τονίζοντας ότι ο μοναδικός τρόπος για να μην ξαναμειωθούν μισθοί και συντάξεις, να σταθεί όρθιο το ασφαλιστικό μας, να τονωθεί το εργασιακό και να κινηθεί η οικονομία, είναι οι επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης