Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απόντος Τσίπρα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Απόντος Τσίπρα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθούν οι πολιτικές εξελίξεις
Λίγες ώρες μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου αναμένεται συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Επί τάπητος αναμένεται να τεθούν οι πολιτικές εξελίξεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες o κ. Τσίπρας δεν θα συμμετέχει.
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν αναλογιστεί κανείς ότι πραγματοποιείται εν μέσω της δεύτερης αξιολόγησης αλλά και των πιέσεων του ΔΝΤ για τα εργασιακά.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προειδοποίησε ότι αποτυχία της διαπραγμάτευσης θα σημαίνει εκλογές και τέταρτο μνημόνιο.
Ειδικότερα, σημείωσε ότι η ΝΔ ζητά και πάλι εκλογές πριν από μια κρίσιμη αξιολόγηση, προεξοφλώντας ότι αυτή δεν θα κλείσει, αποκρύπτοντας ότι σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων και της δεύτερης αξιολόγησης, που ενδεχομένως θα οδηγούσε και σε εκλογές, θα αποτελούσε την πλήρη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.
«Σε αυτό το ενδεχόμενο για όποιον κι αν ήταν στην κυβέρνηση, η διέξοδος είναι να ζητήσεις νέο δάνειο, να το 4ο Μνημόνιο.
Το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να οδηγηθεί η χώρα σε αδιέξοδο για να φέρει αυτός 4ο Μνημόνιο και ως συνήθως να ρίξει την ευθύνη στους άλλους.
Και να μην έχει κανείς αμφιβολίες για το τι θα περιέχει αυτό το Μνημόνιο» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Επισημαίνεται ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18.00.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης