Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης κατά ΝΔ: Τα ποσοστά του Γκόρτσου στη Δώθε Παναγιά, οι παρακρατικές λογικές και ο Μαυρογιαλούρος

Πολάκης κατά ΝΔ: Τα ποσοστά του Γκόρτσου στη Δώθε Παναγιά, οι παρακρατικές λογικές και ο Μαυρογιαλούρος
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται στη ΝΔ με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρεται στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ
Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», με τίτλο «Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος… κοριοί» που αναφέρεται στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, «η ΝΔ ευρισκόμενη προφανώς σε κατάσταση πανικού, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εν μία νυκτί μεταλλάσσεται από θιασώτης της πολυφωνίας στο χώρο των ΜΜΕ, σε στοχοποιητή συγκεκριμένων μέσων».
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνεχίζει επισημαίνοντας: «Υπενθυμίζεται στη Νέα Δημοκρατία, ότι εκείνη είναι το κόμμα που υιοθετεί και μετατρέπει σε αντιπολιτευτική γραμμή τα πιο κίτρινα δημοσιεύματα της μοναδικής εφημερίδας, που μέσω κουπονιών, ''πληρώνει'' τους αναγνώστες για να την αγοράσουν, εκείνη είναι που υπαγορεύει ή αντιγράφει από ανακοινώσεις εξαρτημένων ηγεσιών συνδικαλιστικών οργανώσεων, χαρακτηρισμούς όπως ''Μαυρογιαλούρoς'' για τον πρωθυπουργό.
Είναι προφανές πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έντρομο μπροστά στο ενδεχόμενο συρρίκνωσης του ερείσματός του στην κοινωνία, σε ποσοστά Γκόρτσου στη Δώθε Παναγιά, ως συνέπεια ενδεχόμενης επαλήθευσης αυτών και άλλων καταγγελιών, σπεύδει να μιλήσει για υπόγειες διασυνδέσεις και μεθόδους παρακρατικών λογικών, παρακολουθήσεις, κασέτες, υποκλοπές και ψέματα.
Δεδομένου ότι οι ηχογραφήσεις των συνομιλιών φέρονται να έγιναν την περίοδο 2013 – 2014, εύλογα προκύπτει το ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία παραδέχεται ότι επί των ημερών της λειτουργούσε οργανωμένο παρακράτος».
Πάντως, όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης, η ηγεσία του υπουργείου δεν υιοθετεί δημοσιεύματα στηριζόμενα σε ανώνυμες καταγγελίες, ωστόσο «η ελληνική Δικαιοσύνη έχει χρέος απέναντι στους πολίτες της χώρας να εξετάσει τη γνησιότητα των στοιχείων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης