Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Χρειάζεται ενότητα για το χρέος – Έστω και αργά κάποιοι της ΝΔ έρχονται κοντά στις θέσεις μας

Καμμένος: Χρειάζεται ενότητα για το χρέος – Έστω και αργά κάποιοι της ΝΔ έρχονται κοντά στις θέσεις μας
Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το χρέος, την ώρα που ο Obama βοηθά την πατρίδα, υπάρχουν συνεντεύξεις που ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης ανέφερε ο κ.Καμμένος
Την τοποθέτηση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε πως η τοποθέτηση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ, W. Schaeuble για τη μείωση του χρέους ήταν απρεπής σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
«Λίγο αργά το χαρακτήρισε η κα. Μπακογιάννη και τέλος πάντων η στροφή αυτή της ΝΔ από εχθές που κατάλαβε επιτέλους ότι αποτελεί εθνική θέση το θέμα της διαγραφής του χρέους, θα βοηθήσει πράγματι στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης» είπε ο κ.Καμμένος.
«Λυπούμαι όταν βλέπω την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται και ξένοι ηγέτες του επιπέδου των Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, έρχονται εδώ να βοηθήσουν την πατρίδα μας και όχι την κυβέρνηση και με λόγο σαν αυτόν τον οποίο εκφώνησε χθες στο Ίδρυμα Νιάρχος, την ίδια ώρα να υπάρχουν συνεντεύξεις σε ομογενειακά μέσα και να ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης.
Εδώ χρειάζεται ενότητα και εθνική θέση.
Έστω και αργά, κάποια στελέχη της ΝΔ, όπως η κ. Μπακογιάννη, φαίνονται να έρχονται κοντά στις θέσεις της κυβέρνησης, να μιλούν επιτέλους για το θέμα της διαγραφής του χρέους» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης