Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Προϊόν διαβούλευσης ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών - Περισσότερες από 4

Παππάς: Προϊόν διαβούλευσης ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών - Περισσότερες από 4
Θα καθοριστεί και με τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι «ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ» διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν.Παππάς.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι ο τελικός αριθμός των αδειών μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος σε σχέση με τον αρχικό αριθμό των 4.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη Obama και ερωτηθείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει στάση ως κυβέρνηση, ο κ.Παππάς δήλωσε ότι οι ΗΠΑ, τα τελευταία χρόνια και κυρίως υπό την διακυβέρνηση του Obama είχαν υιοθετήσει μία ατζέντα αντίθετη με τις πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ευρώπη και συμπλήρωσε ότι οι στάσεις των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να κρίνονται με γνώμονα τις εκάστοτε συνθήκες.
Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, ο κ.Παππάς είπε ότι επιδίωξη της ελληνικής πλευράς είναι «η τήρηση των συμφωνηθέντων» σημειώνοντας πως «τα οικονομικά δεδομένα είναι εμφατικά, δείχνουν σημάδια σταθεροποίησης και ανάκαμψης». Υπογράμμισε, πως μπορούν να υπάρξουν εμπόδια σε μια συμφωνία μόνον λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων από την άλλη πλευρά.
Επιπλέον, ο κ.Παππάς χαρακτήρισε ανευθυνότητα και αστειότητες εκ μέρους της αντιπολίτευσης τις επικρίσεις ότι θα ελέγχει τις ψηφιακές επικοινωνίες των πολιτών και είπε πως επιδίωξη είναι να θεσμοθετηθεί το μητρώο για τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης ώστε να διανέμεται η κρατική διαφήμιση και να προστατεύονται οι εργαζόμενοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης