Τελευταία Νέα
Πολιτική

FAZ για επίσκεψη Obama στην Ελλάδα: Ανεπιθύμητος - Αντιαμερικανικός άνεμος στην Αθήνα

FAZ για επίσκεψη Obama στην Ελλάδα: Ανεπιθύμητος - Αντιαμερικανικός άνεμος στην Αθήνα
Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται και στο κάλεσμα για επιθέσεις και συγκρούσεις που είχαν κάνει Πυρήνες της Φωτιάς με αφορμή την επίσκεψη Obama στην Αθήνα
Στην επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Barack Obama αναφέρεται δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung, το οποίο έχει τον τίτλο «Ανεπιθύμητος».
«Αμερικανοί πρόεδροι επισκέπτονται σπάνια την Ελλάδα αλλά όταν την επισκέπτονται για ένα πράγμα μπορούν να είναι σίγουροι: για τον αντιαμερικανικό άνεμο που θα πνεύσει.
Το ίδιο θα συμβεί και την Τρίτη (15/11/2016) όταν ο Barack Obama για πρώτη και τελευταία φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του θα έχει συνομιλίες στην Αθήνα.
Το συνδικάτο ΠΑΜΕ που πρόσκειται στο ΚΚΕ, και είναι ιδιαίτερα ισχυρό στον Πειραιά (ή τουλάχιστον ήταν πριν έρθουν οι Κινέζοι επενδυτές και εφαρμόσουν σκληρές καπιταλιστικές μεθόδους που μετέφεραν από τη Λαϊκή Δημοκρατία) κάλεσε σε διαδηλώσεις εναντίον του Obama και του οικοδεσπότη του Αλέξη Τσίπρα».
Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρεται στους Πυρήνες της Φωτιάς, οι οποίοι κάλεσαν «την ημέρα της επίσκεψης του Obama ''σε επιθέσεις και συγκρούσεις'' καθώς και σε ''σαμποτάζ''.
Ζήτησαν η μέρα αυτή να γίνει ένα αξέχαστο γεγονός και η επίσκεψή Obama ''ένα οργανωμένο κίνημα για την κατάρρευση της κρατικής εξουσίας''».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης