Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Οι ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο ο Π. Καμμένος – Αρχίζει σήμερα το 3ο συνέδριο των ΑΝΕΛ

Χρυσοβελώνη: Οι ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο ο Π. Καμμένος – Αρχίζει σήμερα το 3ο συνέδριο των ΑΝΕΛ
Από εβδομάδα θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα υποστήριξε η κα.Χρυσοβελώνη
Την θέση ότι «οι ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο ο Π. Καμμένος» διατύπωσε η βουλευτής και πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένη από τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την κυβέρνηση στον τελευταίο ανασχηματισμό.
Η κα.Χρυσοβελώνη, η οποία δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που χειρίστηκε ο κ.Καμμένος την απομάκρυνση της από την κυβέρνηση, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της αποχώρησης της από το κόμμα.
«Από βδομάδα θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» ανέφερε μιλώντας στον Αθήνα 9,84 η κα.Χρυσοβελώνη, η οποία αναφέρθηκε και στην παρουσία της στο συνέδριο των ΑΝΕΛ, το οποίο αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει έως την Κυριακή.
Όπως είπε, θα προσέλθει «ήρεμα και σιωπηρά εν ονόματι  των κοινών αγώνων», υπογραμμίζοντας ότι η πρόκειται για μία «κορυφαία διαδικασία» για τους ΑΝΕΛ.
Σημειώνεται ότι σήμερα αρχίζει το 3ο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΣΕΦ στο Φάληρο, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου με την εκλογή του νέου Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.
Το συνέδριο, το οποίο έχει ως βασικό του σύνθημα «Σήμερα το αναγκαίο καλό ακόμα πιο αναγκαίο!» θα ανοίξει τις εργασίες του με την ομιλία του Π. Καμμένου στις 19:30 σήμερα το απόγευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης