Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Ιδιόμορφη η ατζέντα του Trump – Πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουν τα πράγματα στις ΗΠΑ

Χατζηδάκης: Ιδιόμορφη η ατζέντα του Trump – Πρέπει να δούμε πως θα προχωρήσουν τα πράγματα στις ΗΠΑ
Η ΝΔ μιλά για την εθνική συμφωνία αλήθειας όπου όλοι θα κάνουμε ένα βήμα πίσω για να κάνουμε όλοι πολλά βήματα μπροστά είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι η Ελλάδα αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να περιμένουν  το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις ΗΠΑ μετά την εκλογή του Donald Trump διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
«Θα χρειαστεί να περιμένουμε όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο κόσμος να δούμε πως θα προχωρήσουν τα πράγματα στις ΗΠΑ μετά την εκλογή του Donald Trump.
Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έχει μια ιδιόμορφη ατζέντα, που δεν μοιάζει με κανενός άλλου προκάτοχου του.
Στις ΗΠΑ ψήφισαν διαφορετικά οι δύο ακτές της χώρας, όπως διαφορετικά ψήφισαν οι περιοχές που εξαρτώνται από την βιομηχανική και την αγροτική παραγωγή» υπογράμμισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχουν λύσεις μέσα από το λαϊκισμό».
Όσον αφορά την ελληνική πολιτική σκηνή, ο κ.Χατζηδάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι… καβάλησε τον λαϊκίστικο ρεύμα υποστηρίζοντας ότι το φέρει βαρέως, επειδή δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του.
«Η ΝΔ μιλάει για την εθνική συμφωνία αλήθειας όπου όλοι θα κάνουμε ένα βήμα πίσω, ώστε στη συνέχεια να κάνουμε όλοι πολλά βήματα μπροστά» υποστήριξε ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας αναφορικά με το ΕΣΡ ότι θα ήταν μια πολιτική νίκη για το ΣΥΡΙΖΑ αν η κυβέρνηση και ο κ. Παππάς είχαν υιοθετήσει από καιρό την θέση που πήραν χθες.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης