Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Η κυβέρνηση εγκατέλειψε τις ακραίες επιδιώξεις της για κομματικό έλεγχο του ΕΣΡ

Ποτάμι: Η κυβέρνηση εγκατέλειψε τις ακραίες επιδιώξεις της για κομματικό έλεγχο του ΕΣΡ
«Το θολό και σε πολλές περιπτώσεις δηλητηριώδες καθεστώς δεκαετιών στην τηλεόραση έπρεπε να μας είχε ωθήσει εξ αρχής να αναζητήσουμε ρυθμίσεις όπως η σημερινή» 
Θετικά αποτιμά τη σημερινή (10/10) απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων για συγκρότηση του Ε.Σ.Ρ. το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, σχολάζοντας η κυβέρνηση εγκατέλειψε τις ακραίες επιδιώξεις της για κομματικό έλεγχο του οργάνου, «το οποίο απλώς θα επικύρωνε τις αποφάσεις της και η αξιωματική αντιπολίτευση συναίνεσε τελικά σε αυτό που το Σύνταγμα επιτάσσει».
«Δυνατό ΕΣΡ με τα 4/5 της Βουλής.
Η πολιτική συνεννόηση στηρίχτηκε στην κατεύθυνση που οι εκπρόσωποι του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης και Σπύρος Λυκούδης είχαν από την πρώτη στιγμή διατυπώσει.
"Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα χρήματα" ήταν η θέση μας και βέβαια όλα αυτά μέσα από αποφάσεις του ΕΣΡ και όχι καναλαρχών-υπουργών», σχολιάζει το Ποτάμι.
Καταλήγοντας, εκτιμά πως το «θολό και σε πολλές περιπτώσεις δηλητηριώδες» καθεστώς δεκαετιών στην τηλεόραση έπρεπε να μας είχε ωθήσει εξ αρχής να αναζητήσουμε ρυθμίσεις και λύσεις όπως η σημερινή.
«Σε αυτό επιμέναμε από το Φεβρουάριο του '15».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης