Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Εθνική υπόθεση η διαπραγμάτευση για το χρέος – Όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση

Τζανακόπουλος: Εθνική υπόθεση η διαπραγμάτευση για το χρέος – Όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση
«Την ώρα που η Ευρώπη συζητά την ανάγκη βιώσιμης λύσης στο χρέος, η ΝΔ σπεύδει να προτάξει τις μικροκομματικές της επιδιώξεις»
«Πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει ο νέος υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών του κόμματος για την επικείμενη επίσκεψη του Barack Obama.
Όπως σχολιάζει, προκαλεί αποστροφή η σπουδή στελεχών της ΝΔ, όπως η κα. Μπακογιάννη και ο κ. Τσιάρας, να προεξοφλήσουν αποτυχία της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ στην Αθήνα.
«Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση.
Αντίθετα, και την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συζητά την ανάγκη βιώσιμης λύσης στο ελληνικό χρέος, η ΝΔ σπεύδει να προτάξει τις μικροκομματικές της επιδιώξεις.
Το γεγονός αυτό, μάλιστα, έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την απαράδεκτη στάση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ενώπιον ξένων επενδυτών έσπευσε να υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας για προσέλκυση επενδύσεων.
Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κρίνει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης