Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η απάντηση της αντιπροεδρίας στα περί κυβερνητικών παρεμβάσεων στις διοικήσεις τραπεζών

Η απάντηση της αντιπροεδρίας στα περί κυβερνητικών παρεμβάσεων στις διοικήσεις τραπεζών
Πηγές αντιπροεδρίας: Η κυβέρνηση δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη στη διαδικασία επιλογής του νέου προέδρου της Εθνικής Τράπεζας... όσοι μιλούν για κυβερνητικές παρεμβάσεις διάλεξαν λάθος στόχο
Σε αυστηρούς τόνους απαντούν κύκλοι της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης στα όσα είπε περί κυβερνητικών παρεμβάσεων στις διοικήσεις των τραπεζών ο Γιάννης Κουτσούκος, υπεύθυνος Οικονομικών της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Η κυβέρνηση δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη στη διαδικασία επιλογής του νέου προέδρου της Εθνικής Τράπεζας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κύκλοι της αντιπροεδρίας, συμπληρώνοντας σε κατηγορηματικούς τόνους, πως «όσοι μιλούν για κυβερνητικές παρεμβάσεις διάλεξαν λάθος στόχο».
Οι ίδιες πηγές απαντώντας στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα όσα είπε ο Κουτσούκος, σημείωναν με νόημα, ότι «η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία».
Νωρίτερα, ο Κουτσούκος είχε ισχυριστεί ότι υπάρχουν «κυβερνητικές παρεμβάσεις στα διοικητικά των τραπεζών, που προκαλούν προβλήματα στον κλάδο... τέτοια φαινόμενα εντείνουν τα προβλήματα αναξιοπιστίας στην οικονομία, εμποδίζουν την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, κινδυνεύουν να οδηγήσουν σε πλήρη απαξίωση τις ελληνικές τράπεζες».

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης