Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλλαγές στο Μέγαρο Μαξίμου – Ποια πρόσωπα αναλαμβάνουν στο γραφείο του Τσίπρα

Αλλαγές στο Μέγαρο Μαξίμου – Ποια πρόσωπα αναλαμβάνουν στο γραφείο του Τσίπρα
Η Νέα Γενική Γραμματέας του Πρωθυπουργού είναι η Ιωάννα Πεππέ
Αλλαγών συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς μετά τον ανασχηματισμό αλλάζουν και ορισμένες θέσεις στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.
Ειδικότερα, στον «ανασχηματισμό» του πρωθυπουργικού γραφείου νέα γενική γραμματέας του πρωθυπουργού αναλαμβάνει η Ιωάννα Πεππέ, που μέχρι σήμερα ήταν επικεφαλής στο νομικό τμήμα του Μαξίμου.
Μάλιστα, η κα Πεππέ είχε διατελέσει γενική γραμματέας και της υπηρεσιακής πρωθυπουργού, Βασιλικής Θάνου.
Ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του κ. Τσίπρα, Άγγελος Τσέκερης, αναβαθμίζεται και τη θέση του αναλαμβάνει ο γνωστός και από παλαιότερα Θοδωρής Μιχόπουλος.
Ο κ. Μιχόπουλος υπήρξε στενότατος συνεργάτης και προσωπικός φίλος του κυβερνητικού εκπροσώπου της πρώτης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, και μετέπειτα στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ουδέποτε απομακρύνθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και τον κύκλο των έμπιστων προσώπων του Αλέξη Τσίπρα.
Ο Άγγελος Τσέκερης αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η θητεία του κρίθηκε άκρως επιτυχημένη.
Ο κ. Τσέκερης θα συνεχίσει να γράφει τους λόγους του πρωθυπουργού, κάτι που έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία και στο παρελθόν, ενώ θα είναι κεντρικό πρόσωπο στη χάραξη της επικοινωνιακής πολιτικής και στη λήψη πολιτικών πρωτοβουλιών, που θα βελτιώνουν την είκονα, αλλά και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης