Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Ανοίγει νέος κύκλος μειώσεων για το ασφαλιστικό

Λαϊκή Ενότητα: Ανοίγει νέος κύκλος μειώσεων για το ασφαλιστικό
Οι πολιτικές αυτές δεν τροποποιούνται, ανατρέπονται αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα
Την θέση ότι ανοίγει νέος κύκλος μειώσεων για το ασφαλιστικό διατυπώνει η Λαϊκή Ενότητα, επισημαίνοντας ότι αυτές οι πολιτικές δεν τροποποιούνται αλλά ανατρέπονται.
Η Λαϊκή Ενότητα συμπαραστέκεται στον αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη 3/11 στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από το Δημαρχείο της Αθήνας).
«Οι συνταξιούχοι θα δουν σήμερα 2/11 νέες μειώσεις στις επικουρικές τους συντάξεις που θα αφορούν στις αναδρομικές κρατήσεις του τελευταίου ασφαλιστικού νόμου.
Σα να μην έφταναν οι κρατήσεις αυτές και κόντρα στην αποπροσανατολιστική επιστολή που έστειλε ο κ. Κατρούγκαλος στους συνταξιούχους, έχουμε τους δανειστές να δείχνουν και πάλι τα δόντια τους και πριν στεγνώσει το μελάνι του τελευταίου νόμου βάζουν εκ νέου θέμα ασφαλιστικού.
Στις αξιώσεις του ΔΝΤ για νέα μείωση των συντάξεων ήρθε και η δήλωση του επικεφαλής του EUROGOUP κ. Ντάιλσμπλουμ που είπε ότι ψηλά στην ατζέντα της δεύτερης αξιολόγησης είναι και τα θέματα της κοινωνικής ασφάλισης.
Όλες και όλοι στη συγκέντρωση των συνταξιούχων την Πέμπτη 3/11.
Οι πολιτικές αυτές δεν τροποποιούνται, οι πολιτικές αυτές ανατρέπονται» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης