Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολύδωρας: Τιμητική η πρόταση της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ – Ο διάλογος με τον Τσίπρα

Πολύδωρας: Τιμητική η πρόταση της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ – Ο διάλογος με τον Τσίπρα
Να οργανωθεί μια συνεννόηση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το πώς θα κάνουμε καλύτερη άμυνα είπε ο κ.Πολύδωρας
Την θέση ότι η πρόταση που του έκανε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός για την προεδρία του ΕΣΡ ήταν τιμητική  διατύπωσε ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο οποίος αποκάλυψε και μέρος του διαλόγου που είχε για το εν λόγω θέμα με τον Αλέξη Τσίπρα.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Πολύδωρας είπε πως ο πρωθυπουργός τον ρώτησε ποια θα ήταν η γνώμη του εάν θα τον πρότειναν για το ΕΣΡ.
Όπως είπε ο κ.Πολύδωρας του τόνισε πως έχει πολλούς εχθρούς, ο πρωθυπουργός του είπε πως έχει και πολλούς φίλους και τελικά απάντησε στον πρωθυπουργό πως θα δεχθεί την πρόταση.
Ο κ.Πολύδωρας υπογράμμισε πως γοηεύτηκε από την ιδέα πως θα μπορούσε να είναι πρόεδρος στο ΕΣΡ και θα μπορούσε να συμβάλει στην συνεννόηση για να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στη ΝΔ, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας πήρε την εξουσία γιατί «ο κόσμος ένιωθε αποστροφή προς τις φιγούρες της ΝΔ, προς κάποιους σατραπίσκους όπως ο Σαμαράς».
Αναφορικά με τις κατηγορίες που του προσάπτει η ΝΔ για παλαιότερη δήλωσή του περί συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, ο κ.Πολύδωρας είπε πως πρόκειται για «χιλιομασημένη τσίχλα» και αρνήθηκε ότι προέβη σε αυτή τη δήλωση, τονίζοντας ότι «εγώ μίλησα για συνεννόηση που θα είχε σαν στόχο να επαναπατριστούν οι 600 χιλιάδες ψηφοφόροι».
Ερωτηθείς για το ποιος είναι καλύτερος ο κ. Τσίπρας ή ο κ. Μητσοτάκης ο κ.Πολύδωρας είπε πως δεν θα απαντήσει και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας πως «ο εχθρός είναι έξω».
«Να οργανωθεί μια συνεννόηση Τσίπρα-Μητσοτάκη πώς θα κάνουμε καλύτερη άμυνα.
Όσο δεν βλέπω αυτή τη γραμμή για να απαντήσουμε στο διευθυντήριο των Βρυξελλών είμαστε χαμένοι από χέρι» είπε ο κ.Πολύδωρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης