Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλάφας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να αφήσει τον εναγκαλισμό του με τη ΝΔ

Μπαλάφας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να αφήσει τον εναγκαλισμό του με τη ΝΔ
Η στάση του ΠΑΣΟΚ στη Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ ήταν θετική υποστήριξε ο υφυπουργός Εσωτερικών
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ σε μια κοινή πορεία υπό την προϋπόθεση ότι αυτό θα άφηνε τον εναγκαλισμό του με τον φιλελεύθερο χώρο και τη ΝΔ διατύπωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γ. Μπαλάφας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο κ.Μπαλάφας χαρακτήρισε θετική τη στάση του ΠΑΣΟΚ κατά την χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.
Ερωτηθείς για το εάν μπορούν να συνυπάρξουν ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ, ο κ.Μπαλάφας υποστήριξε ότι «έχουν δει πολλά τα μάτια μας, γίνονται καινούργια πράγματα».
«Προφανώς θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να αφήσει τον σφικτό εναγκαλισμό με τον φιλελεύθερο χώρο και θα βλέπαμε μια κοινή πορεία, αλλά να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να είναι «κώλος και βρακί» με τη ΝΔ», είπε ο κ.Μπαλάφας.
Αναφερόμενος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ο υφυπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η κυβέρνηση επιχείρησε να βάλει τάξη μετά από 27 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο προκειμένου να πληρώνουν όσοι κατέχουν δημόσιο αγαθό ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά του ΣτΕ για τη δημοσιοποίηση της έγκρισης των νέων υπουργείων ενόψει ανασχηματισμού.
«Οι προτάσεις κυβέρνησης αφορούσαν τον έλεγχο νομιμότητας των υπουργείων και είδαμε οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο ΣτΕ  να διαρρέονται.
Με ριφιφί;
Δεν ξέρω τι να πω» τόνισε ο κ.Μπαλάφας, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ΝΔ στην ερχόμενη διάσκεψη προέδρων την ερχόμενη Πέμπτη  θα ψηφίσει θετικά και θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης