Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βάκη (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ εκπροσωπεί τους καναλάρχες – Δίνουμε μάχη για να μπει τέλος στην ασυδοσία

tags :
Βάκη (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ εκπροσωπεί τους καναλάρχες – Δίνουμε μάχη για να μπει τέλος στην ασυδοσία
Το 2007 ο Θ. Ρουσόπουλος έλεγε ότι τον αριθμό των καναλιών μπορεί να τον αποφασίζει ο αρμόδιος υπουργός είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στη ΝΔ για τη μη συγκρότηση του ΕΣΡ εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, τονίζοντας ότι «είναι πλέον σαφές πως η ΝΔ εκπροσωπεί τους καναλάρχες».
Σε δηλώσεις του Στο Κόκκινο η κα.Βάκη υποστήριξε ότι «η ΝΔ βγαίνει πληγωμένη», επισημαίνοντας πως «υπάρχει βούληση στη δημόσια σφαίρα για να συγκροτηθεί το ΕΣΡ».
«Στη ΝΔ έχουν επιλεκτική μνήμη.
Το 2007 ο κ.Ρουσόπουλος δήλωνε ότι τον αριθμό των καναλιών μπορεί να τον αποφασίζει ο αρμόδιος υπουργός» υποστήριξε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να δίνει μάχη για να μπει τέλος στο καθεστώς ασυδοσίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
«Το πραγματικό δίλημμα είναι αν πρέπει να συνεχιστεί το καθεστώς αεροπειρατείας ή όχι» τόνισε η κα.Βάκη, η οποία ερωτηθείσα για το εάν έγιναν λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών απάντησε πως η κυβέρνηση έδωσε μάχη για να μπει τέλος στα 27 χρόνια ασυδοσίας.
Όσον αφορά το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές η κα.Βάκη είπε πως «είναι ο ευσεβής πόθος του κ.Μητσοτάκη» ενώ αναφορικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό, τόνισε πως τις όποιες αποφάσεις θα τις πάρει ο πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης