Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Σε αδιέξοδο οι επιχειρήσεις εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής

Ποτάμι: Σε αδιέξοδο οι επιχειρήσεις εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής
«Για να φτιάξουμε τη χώρα μας πρέπει να παράγουμε ξανά προϊόντα και υπηρεσίες που θα είναι ελκυστικά σε καταναλωτές από όλο τον κόσμο»
Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, αυτή τη φορά με αφορμή το κλείσιμο του εργοστασίου της Pepsico – ΗΒΗ στα Οινόφυτα.
«Η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδηγεί τις επιχειρήσεις σε αδιέξοδο και τους εργαζόμενους στην ανεργία.
Τη στιγμή που ο κ.Τσίπρας μιλάει για επενδύσεις στη χώρα, ακόμα ένα μεγάλο εργοστάσιο, η Pepsico – ΗΒΗ στα Οινόφυτα, κλείνει», υποστηρίζει στη σχετική του ανακοίνωση το Ποτάμι.
«Για να φτιάξουμε τη χώρα μας πρέπει να παράγουμε ξανά προϊόντα και υπηρεσίες που θα είναι ελκυστικά σε καταναλωτές από όλο τον κόσμο.
Είναι κάτι που εμείς οι Έλληνες κάναμε πάντα και μπορούμε να ξανακάνουμε.
Αρκεί η συζήτηση να επικεντρωθεί κάποια στιγμή στην παραγωγή και όχι σε θέματα που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση αποπροσανατολιστικά, όπως είναι η συζήτηση για τις άδειες των καναλιών.
Τις επιχειρήσεις διώχνουν μακριά η περίπλοκη και διαρκώς μεταλλασσόμενη νομοθεσία, η υψηλή φορολογία, η γραφειοκρατία, οι δυσκολίες στην κίνηση κεφαλαίων λόγω των capital controls, η απουσία χρήσεων γης.
Αυτοί είναι και οι λόγοι που η Ελλάδα παραμένει σε ύφεση ενώ στην Ευρώπη καταγράφεται ανάπτυξη, όπως επισημαίνει το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής», συμπληρώνει.
Καταλήγοντας, τονίζει πως η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να κρύβεται πίσω από τεχνητές εντάσεις και πόλωση.
«Η χώρα χρειάζεται μεγάλες αλλαγές ώστε να μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης.
Κι αυτές δεν μπορούν να τις κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης