Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Προϋπόθεση για τη συγκρότηση ΕΣΡ η απόσυρση του νόμου Παππά

Γεωργιάδης (ΝΔ): Προϋπόθεση για τη συγκρότηση ΕΣΡ η απόσυρση του νόμου Παππά
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, για το ΕΣΡ
Τις προϋποθέσεις που θέτει η ΝΔ για να συναινέσει στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), αναφέρει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όπως ο ίδιος αναφέρει η ΝΔ «δεν πρόκειται να συναινέσει στη συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πριν πάρουμε στα χέρια μας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με το πλήρες σκεπτικό της, ώστε να νομοθετήσουμε ανάλογα, και πριν καταργηθεί ο νόμος Παππά και αντικατασταθεί με νέο νόμο που θα επιστρέφει τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ και θα του δίνει την εντολή να κάνει τον διαγωνισμό χωρίς περιορισμένο αριθμό αδειών.
 Όταν γίνουν αυτά τα δύο βήματα το τρίτο θα είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ».
Σημειώνει δε, ότι η ΝΔ Δημοκρατία δεν μπαίνει σε αυτήν τη φάση σε συζήτηση των ονομάτων για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης κάνει λόγο για «σύγκρουση θεσμών», που «την περασμένη φορά που είχαμε στην Ελλάδα, η κατάληξη δεν ήταν καλή».
Υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι «οι πολίτες πρέπει να είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να προστατέψουν τη Δημοκρατία τους».
Επιπλέον, ο ίδιος δεν αποδέχεται τον όρο «mea culpa» σχετικά με όσα είπε για την Αριστερά, σημειώνοντας ότι δεν ήταν λάθος, αλλά ίσως έπρεπε να τα είχε διευκρινίσει καλύτερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης