Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ο μόνος τρόπος για να σχηματιστεί ΕΣΡ είναι να αποχωρήσει ο Παππάς

Λεβέντης: Ο μόνος τρόπος για να σχηματιστεί ΕΣΡ είναι να αποχωρήσει ο Παππάς
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, τόνισε ότι «τέσσερα κανάλια σημαίνει πως κλείνουν άλλα τέσσερα»
Ο μόνος τρόπος να συγκροτηθεί Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είναι η κυβέρνηση να μην φέρει κάποιο ενδιάμεσο νόμο για προσωρινή βεβαίωση λειτουργίας των καναλιών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σύμφωνα με το skai.gr.
Όπως είπε, το κόμμα του είναι διατεθειμένο να συναινέσει στη σύσταση του ΕΣΡ, όμως ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς θα πρέπει να υποχωρήσει και να μεταφέρει όλες τις αρμοδιότητες στην ανεξάρτητη Αρχή, χωρίς «λαθροχειρίες» ή ενδιάμεσους νόμους «από το παράθυρο».
Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, αυτό δεν θα συνιστά ήττα για τον κ. Παππά, αλλά μία έξυπνη πολιτική απόφαση και «νίκη της λογικής», με δεδομένο το «λάθος» που έκανε όταν περιόρισε σε τέσσερις τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.
Υπογράμμισε πως «τέσσερα κανάλια σημαίνει πως κλείνουν άλλα τέσσερα».
Ακόμη, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι ποτέ δεν υπήρξε «φλερτ» με τον Αλέξη Τσίπρα, απλά συνέπεσαν οι θέσεις τους στην υιοθέτηση της απλής αναλογικής, ενώ επανέλαβε ότι επιμένει στη λύση της «μεγάλης κυβέρνησης».
Μάλιστα, κατηγόρησε τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι κοιτούν μόνο το κομματικό τους συμφέρον και αρνούνται να συνεργαστούν, συμπληρώνοντας πως και οι δύο είναι «αρχομανείς» και «φοβάμαι πως ο κόσμος θα μας «μουτζώσει όλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης