Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μουζάλας: Δεν ξέρω αν θα είμαι ακόμα υπουργός, όταν θα έρθει στην Αθήνα ο Obama

Μουζάλας: Δεν ξέρω αν θα είμαι ακόμα υπουργός, όταν θα έρθει στην Αθήνα ο Obama
Το μεταναστευτικό είναι ένα πρόβλημα που θα απασχολήσει για αρκετά χρόνια την Ευρώπη είπε ο αναπ. υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής
Στον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης αναφέρθηκε σε σημερινές δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας, αναφέροντας πως «δεν ξέρω αν θα είμαι υπουργός κατά την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama στην Αθήνα».
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και κληθείς να τοποθετηθεί επί της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην χώρα σχετικά με το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα, ο κ.Μουζάλας είπε ότι «η Ελλάδα παλεύει».
«Το μεταναστευτικό είναι ένα πρόβλημα που θα απασχολήσει για πολλά χρόνια την Ευρώπη» τόνισε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας πως τόσο η Ελλάδα όσο και οι υπόλοιπες χώρες υποδοχής χρειάζονται μεγαλύτερη βοήθεια σε οικονομικό επίπεδο, σε προσωπικό και σε υλικά.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα προσφυγόπουλα, ο κ.Μουζάλας είπε ότι πάει καλά, σημειώνοντας πως έχει γίνει καλή δουλειά από το υπουργείο παιδείας που θα συνεχιστεί.
Ωστόσο, ο υπουργός τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από τη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανησυχία του μήπως η Τουρκία τινάξει στον αέρα τη συμφωνία και ζήτησε από όλους να σεβαστούν ότι έχουν υπογράψει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης