Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο για να μη βλέπουν τη δραματική πραγματικότητα

tags :
Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο για να μη βλέπουν τη δραματική πραγματικότητα
«Τη στιγμή που εναγωνίως αναζητούν λεφτά, μιλούν για οριστική λύση του ασφαλιστικού»
Οξύτατη κριτική απέναντι στην κυβέρνηση για το ζήτημα του ασφαλιστικού εξαπέλυσε σήμερα (25/10) το Ποτάμι, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, τονίζοντας ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ουσιαστικά αρνούνται να αποδεχθούν την πραγματικότητα και αντ' αυτού "συνεχίζουν απτόητοι την προπαγάνδα τους".
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ μιλά για οριστική λύση του ασφαλιστικού, παράλληλα αναζητά εναγωνίως λεφτά για να πληρώσει συντάξεις, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι αν και οι "μαύρες τρύπες" στα ασφαλιστικά ταμεία μεγαλώνουν, η κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει τη δική της εικονική πραγματικότητα.
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Οι "μαύρες τρύπες" στα ασφαλιστικά ταμεία μεγαλώνουν αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει τη δική της εικονική πραγματικότητα.
Τη στιγμή που εναγωνίως αναζητούν λεφτά και σπάνε ακόμη και τον κουμπαρά των επόμενων γενεών για να πληρώσουν συντάξεις, μιλούν για οριστική λύση του ασφαλιστικού.
Ενώ η αύξηση των εισφορών έχει οδηγήσει σε αδυναμία καταβολής τους, πάνω από τις μισές νέες συμβάσεις είναι με ελαστικές μορφές απασχόλησης, η ανασφάλιστη εργασία οργιάζει, οι επιχειρήσεις φεύγουν στο εξωτερικό επειδή δεν αντέχουν να πληρώνουν εισφορές και φόρους, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μιλούν για προστασία των εργαζομένων.
Κρύβουν το κεφάλι στην άμμο για να μη βλέπουν τη δραματική πραγματικότητα και συνεχίζουν απτόητοι την προπαγάνδα τους.
Ακόμη κι όταν δεν τους πιστεύει πια κανείς.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης