Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλαβάνος: Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση απατεώνων – Έχουν πει ψέματα, δεν έχουν δώσει τίποτα

Αλαβάνος: Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση απατεώνων – Έχουν πει ψέματα, δεν έχουν δώσει τίποτα
Για όσους θεωρούν ότι η ΕΕ είναι ασπίδα της Ελλάδας, είδαμε την Ευρώπη στο θέμα της κρίσης και της μετανάστευσης είπε ο κ.Αλαβάνος
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος την χαρακτήρισε «κυβέρνηση απατεώνων» που έχει πει ψέματα και δεν έχει δώσει τίποτα στην χώρα.
«Κυβέρνηση απατεώνων έχει τώρα η Ελλάδα.
Ας δει ο κόσμος τις προεκλογικές ομιλίες του πρωθυπουργού.
Έχουν πει ψέματα, δεν αξίζει στην Ελλάδα μια τέτοια κυβέρνηση.
Μόνο εδώ στην Ελλάδα κάνουν όλοι οι πολιτικοί τα ίδια.
Είναι μια κυβέρνηση που δεν έχει δώσει τίποτα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Αλαβάνος, ο οποίος υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες ευθύνες για τα δεινά των πολιτών.
«Τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δένονται από ένα δεσμό συνενοχής και κοινού συμφέροντος.
Μπορεί από αυτό να βγει κάτι που θα βελτιώσει τη ζωή του κόσμου;
Δεν το βλέπω, υπάρχει ένα στοιχείο παρακμής» είπε ο κ.Αλαβάνος, ο οποίος αναφερόμενος στον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά, τόνισε ότι «αυτός περιφέρεται απαξιωμένος» και ότι «έχει καταφέρει να είναι από τα πιο απεχθή μέλη της κυβέρνησης».
Όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ.Αλαβάνος εξέφρασε την ανησυχία του ότι «εξαντλούμαστε με τη σαπουνόπερα της κυβέρνησης», επισημαίνοντας ότι «το πιο σημαντικό πρόβλημα σήμερα που έχει σχέση με τα ΜΜΕ είναι ότι δεν υπάρχει αναζήτηση μιας άλλης λύσης».
«Στην Ελλάδα κινούμαστε πολύ στην επιφάνεια.
Βλέπω ότι ο κόσμος διστάζει να φύγει από το ευρώ» είπε ο κ.Αλαβάνος, τονίζοντας ότι για όσους θεωρούν ότι η ΕΕ είναι η ασπίδα της Ευρώπης, «είδαμε την Ευρώπη στο θέμα της κρίσης και της μετανάστευσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης