Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Εθνική γραμμή για χρέος – Έχουν πάθει βέρτιγκο που δεν μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση

Παπαδημούλης: Εθνική γραμμή για χρέος – Έχουν πάθει βέρτιγκο που δεν μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση
Η όποια απόφαση του ΣτΕ θα γίνει σεβαστή από την κυβέρνηση υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει μια εθνική γραμμή για το θέμα του χρέους και του μεταναστευτικού διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm και αναφερόμενος στο θέμα του χρέους, ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «η χώρα έχει αποκτήσει πολλούς συμμάχους» ενώ υπογράμμισε τη σημασία της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama στην Ελλάδα για τη διευθέτηση του χρέους.
«Έχουν πάθει βέρτιγκο, που δεν μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, σημειώνοντας την ανάγκη να μπει το δημόσιο συμφέρον πάνω από το κομματικό.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγόρησε ως αντιδημοκράτες τα στελέχη της Αριστεράς, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «όταν με κατηγορεί ο κ. Γεωργιάδης θεωρώ ότι καλό έχω κάνει».
«Η σημερινή ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο Κ. Μητσοτάκης έχει ευθύνη που αναβάθμισε στελέχη, τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καρμανλής, τα είχε χαρακτηρίσει άκρα» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ερωτηθείς για την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά, υπογράμμισε ότι «η όποια απόφαση θα γίνει σεβαστή».
Πάντως, κάλεσε τη ΝΔ να σταματήσει να σαμποτάρει τη διαδικασία και να προσέλθει στη συζήτηση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ώστε «να μπει φρένο στην ανομία και στην αδιαφάνεια».
Ερωτηθείς για το τι θα πράξει η κυβέρνηση σε περίπτωση που κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός, ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι στο πλαίσιο της απόφασης του ΣτΕ , θα πρέπει να διαμορφωθεί μία ρύθμιση που θα βάζει κανόνες και θα ρυθμίζει το τηλεοπτικό τοπίο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης