Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας: Δεν είναι σωστό να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει το ΣτΕ – Θα κάνει τη δουλειά του

Βίτσας: Δεν είναι σωστό να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει το ΣτΕ – Θα κάνει τη δουλειά του
Η ύπαρξη νόμου είναι η βάση για να χτυπηθεί η διαπλοκή και η διαφθορά είπε ο κ.Βίτσας
Την θέση ότι δεν είναι σωστό να αρχίσουμε να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει το ΣτΕ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας αναφερόμενος στο θέμα των επικείμενων συνεδριάσεων του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Βεβαίως το ΣτΕ θα κάνει τη δουλειά του.
Δεν είναι σωστό να αρχίσουμε να λέμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει, ούτε πολιτικά.
Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό το πράγμα» είπε ο κ.Βίτσας, ο οποίος απάντησε και στις κατηγορίες του Ανδρέα Λοβέρδου για την τοποθέτηση του υπ.Επικρατείας Ν. Παππά ότι «θα είναι πλήγμα για τη Δημοκρατία, εάν το ΣτΕ αποφανθεί υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου».
«Και ως βουλευτής και ως συνταγματολόγος θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Λοβέρδος ότι βάση για να χτυπηθεί η διαπλοκή κι η διαφθορά, που είναι αναγνωρισμένη, είναι η ύπαρξη νόμου.
Αν δεν υπάρχει νόμος τότε επανερχόμαστε σε μια κατάσταση όχι απλώς ανομίας αλλά διαφθοράς και διαπλοκής» υποστήριξε ο κ.Βίτσας.
Νωρίτερα ο κ.Λοβέρδος είχε αναφέρει ότι «πλήγμα κατά της Δημοκρατίας είναι να έχεις κάνει αντισυνταγματικό νόμο, να έχει προσβάλει το Σύνταγμα, να μην το έχεις παραδεχθεί και να θες να προδικάσεις την απόφαση του ΣτΕ.
Πλήγμα κατά της Δημοκρατίας είναι η παραβίαση του Συντάγματος και όχι η εφαρμογή του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης