Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Δεν συμπράττουμε στην φαρσοκωμωδία για το ΕΣΡ – Να περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ

Καραγκούνης: Δεν συμπράττουμε στην φαρσοκωμωδία για το ΕΣΡ – Να περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ
Η κυβέρνηση στην ουσία με το νόμο Παππά έχει καταργήσει το ΕΣΡ υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να συμπράξει «σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία» για τη συγκρότηση του ΕΣΡ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, ο οποίος υποστήριξε πως πρέπει να προηγηθεί η απόφαση του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα ή όχι του νόμου Παππά.
«Η κυβέρνηση στην ουσία με τον νόμο Παππά έχει καταργήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γιατί έχει αφαιρέσει όλες τις συνταγματικά προβλεπόμενες δυνατότητες και τις έχει δώσει στον έναν και μόνο υπουργό, στην ουσία δηλαδή το ΕΣΡ έχει καταργηθεί.
Εμείς λέμε ότι δε μπορούμε να συμπράξουμε σε μια τέτοια φαρσοκωμωδία, γιατί δεν έχει κανένα νόημα, από τη στιγμή που στην ουσία έχει de facto καταργηθεί το ΕΣΡ» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο κ.Καραγκούνης.
Ερωτηθείς για το θέμα της ρύθμισης του ελληνικού χρέους, ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι «το ζήτημα είναι πότε θα γίνει η ρύθμιση του χρέους, γιατί ο κ. Δραγασάκης πριν από έναν μήνα μας είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ρύθμιση του χρέους πριν το 2018, πράγμα το οποίο επανέλαβε και ο κ. Σόιμπλε, συμφωνώντας με τα λεγόμενα του αντιπροέδρου».
«Το ζήτημα είναι τι θα κάνει η κυβέρνηση, διότι φαίνεται ότι όλο αυτό το αφήγημα, που στήνει όλον αυτόν τον καιρό, καταρρέει και δυστυχώς το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι τα 2,5 δισ. ευρώ μέτρα, που έρχονται για το 2017» είπε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος εκτίμησε ότι στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία αλλά θα επιδιώκει μέσω ευρύτερων συναινέσεων να σχηματίσει κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης