Τελευταία Νέα
Πολιτική

The Times of Israel: Η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα υποστηρίζει τον Trump - Ισχυροποιείται πολιτικά

The Times of Israel: Η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα υποστηρίζει τον Trump - Ισχυροποιείται πολιτικά
Η Χρυσή Αυγή προέκυψε από την αφάνεια το 2012 για να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της Ελλάδος αναφέρουν οι Times of Israel
Το ελληνικό υπερεθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή έχει ανακοινώσει ότι θα στηρίξει Donald Trump στις εκλογές των ΗΠΑ, λέγοντας ότι εμπνέει  "πατριωτισμό" και τάσσεται κατά την μετανάστευσης αναφέρουν οι The Times of Israel.
Με βάση την εφημερίδα του Ισραήλ σύντομα η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να αναλάβει την εξουσία στην Ελλάδα όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.
Η "Χρυσή Αυγή θα είναι η πρώτη εκλογική δύναμη στην Ελλάδα. Και αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα, γιατί ένας τέτοιος πατριωτικός άνεμος πνέει σε όλη την Ευρώπη », δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης σε ομιλία του προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο πρόσφατα.
Ο Κασιδιάρης, ο οποίος είναι γνωστός για το τατουάζ με την σβάστικα στον ώμο του – αυτό ωστόσο δεν ισχύει -  και για το χαστούκι σε βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος, προέβλεψε ότι οι ΗΠΑ θα εκλέξουν "έναν πρόεδρο ο οποίος δεν θέλει τους παράνομους μετανάστες στη χώρα του, που θέλει τους πολίτες της κάθε χώρας να είναι οι κυρίαρχοι και όχι οι ξένοι».
«Η γεωπολιτική ισορροπία θα αλλάξει.
Και το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζεται στην Ελλάδα μόνο από Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο Κασιδιάρης, ο οποίος ανέγνωσε αποσπάσματα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών στο κοινοβούλιο .
Η Χρυσή Αυγή προέκυψε από την αφάνεια το 2012 για να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της Ελλάδος, στηριζόμενη σε ένα κύμα φόβου και απελπισίας που προήλθε από καταστροφική οικονομική κρίση στην Ελλάδα - σε συνδυασμό με μια μεγάλη εισροή παράνομων μεταναστών από την Αφρική και την Ασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης