Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα – Δεν έχουμε το περιθώριο για νέες επιβαρύνσεις

Σκουρλέτης: Η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα – Δεν έχουμε το περιθώριο για νέες επιβαρύνσεις
Η στόχευση της κυβέρνησης είναι γνωστή και σαφής, πρέπει να πάμε σε μια γενναία απομείωση του χρέους είπε ο κ.Σκουρλέτης
Η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα και δεν υπάρχει το περιθώριο ως οικονομία να πάμε σε νέες επιβαρύνσεις υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του αναφορικά με την πορεία του ελληνικού προγράμματος.
«Όλοι γνωρίζουμε ότι κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να βγει το πρόγραμμα και από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν άλλες παράλογες απαιτήσεις» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σκουρλέτης τονίζοντας ότι «πρέπει να πάμε στο να ξελασκάρει το λουρί, όχι να οδηγηθούμε σε νέα μέτρα».
«Αυτά θα ήταν καταστροφικά.
Δεν έχουμε το περιθώριο ως οικονομία να πάμε σε νέες επιβαρύνσεις.
Εάν τεθεί κάτι τέτοιο, θα είναι ομολογία αποτυχίας του προγράμματος» είπε ο κ.Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας πως η στόχευση της κυβέρνησης είναι γνωστή και σαφής, «να πάμε σε μια γενναία απομείωση του χρέους».
Αναφορικά με την πώληση του 17% της ΔΕΗ ο κ.Σκουρλέτης επανέλαβε πως είναι κατηγορηματικά αντίθετος γιατί θα είναι επιζήμια ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του από το υπουργείο τόνισε ότι «αν φτάσουμε στο σημείο ώστε οι θεσμοί να καθορίζουν και τη σύνθεση της κυβέρνησης στην Ελλάδα, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης