Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Σε μεγάλη κρίση Το Ποτάμι – Εξαιρετικά δύσκολο να την αντιμετωπίσει

Λυκούδης: Σε μεγάλη κρίση Το Ποτάμι – Εξαιρετικά δύσκολο να την αντιμετωπίσει
Δεν πρόκειται να μετακινηθώ σε άλλο κόμμα διαβεβαίωσε ο βουλευτής του Ποταμιού
Για μεγάλη κρίση στο Ποτάμι έκανε λόγο ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το κατά πόσο αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί.
«Το Ποτάμι βιώνει μεγάλη κρίση.
Πιστεύω ότι πρέπει να την αντιμετωπίσει, αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά FM ο κ.Λυκούδης.
Ο βουλευτής του Ποταμιού υποστήριξε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχει καμία πρόθεση να μετακινηθεί σε άλλο κόμμα, επισημαίνοντας πως η συνάντηση του την περασμένη εβδομάδα με στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έγινε μόνο και μόνο προκειμένου να συζητήσουν ένα σχέδιο συγκρότησης του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος υπογράμμισε ότι «Το Ποτάμι αυτόνομα έχει τελειώσει» και πως σκέφτεται τη μετεγγραφή του στη ΝΔ παρά το γεγονός ότι δεν του έχει γίνει σχετική πρόταση, ο κ.Λυκούδης κράτησε χαμηλούς τόνους.
«Από την πρώτη ημέρα της εκλογής Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ.Φωτήλας είχε εκφράσει με καθαρό και έντιμο τρόπο πως μόνον αυτός θα μπορούσε να κερδίσει τον Τσίπρα» τόνισε ο κ.Λυκούδης.
Η τοποθέτηση του κ.Φωτήλα, ο οποίος υποστήριξε ότι ακόμα και περιθωριακά κόμματα περνούν το Ποτάμι στις δημοσκοπήσεις, ότι είναι εθελοτυφλία να πιστεύουν στο Ποτάμι ότι ο κόσμος θα επιστρέψει σε αυτό και ότι η μόνη ελπίδα σωτηρίας του κόμματος είναι μια προεκλογική σύμπραξη με τη ΝΔ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την ηγεσία του Ποταμιού.
Συγκεκριμένα, συνεργάτες του κ.Θεοδωράκη κατήγγειλαν «παιχνίδια συγκεκριμένων περιφερειακών στελεχών της ΝΔ με βουλευτές του Ποταμιού», κάνοντας λόγο για «υποσχέσεις, εξαγορές και παλαιοκομματικές πρακτικές που εκθέτουν όποιους τις κάνουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης