Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι το τρίτο μνημόνιο

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι το τρίτο μνημόνιο
«Πρόγραμμα και των δύο είναι το 3ο μνημόνιο, οι νέες ανατροπές στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα», αναφέρει ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας
«Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ αποτυπώνεται στο ερώτημα "διάλεξε από ποια τσέπη θα στα πάρω!», αναφέρει ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας συνέντευξή του στην εφημερίδα "Επένδυση".
Μάλιστα, όπως σημειώνει «πρόγραμμα και των δύο είναι το 3ο μνημόνιο, οι νέες ανατροπές στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα», ενώ για τη δεύτερη αξιολόγηση αναφέρει  ότι «η διάσωση, αλλά και η ανάκτηση εργασιακών δικαιωμάτων εξαρτάται από το εργατικό λαϊκό κίνημα, που ανασυντάσσεται και περνάει στην αντεπίθεση. Δεν εξαρτάται από τα παζάρια της κυβέρνησης με την ΕΕ, το ΔΝΤ και τους υπόλοιπους, που παρά τις αντιθέσεις μεταξύ τους, συμφωνούν στο τσάκισμα του λαού».
Ο ίδιος κατηγορεί τον βασικό πόλο της κυβέρνησης ότι «μπορεί καλύτερα από τα παραδοσιακά αστικά κόμματα, όπως είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να κάνει τη δουλειά των εταίρων, γιατί κατέχει επιπλέον την τέχνη της εξαπάτησης».
Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι «δίνει μάχη αυτή τη στιγμή για να αναγνωριστεί από τους έχοντες την πραγματική εξουσία στον τόπο, ως η πιο συνεπής εναλλακτική κυβερνητική λύση, σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ, με δυνατότητες πιο σταθερής προσήλωσης στους στόχους του κεφαλαίου».
Τέλος, ο κ. Κουτσούμπας καλεί τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους του λαού να συμπορευθούν με το ΚΚΕ.

www.banklingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης