Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Μείναμε όρθιοι παρότι υποχωρήσαμε – Τώρα έχουμε περισσότερη σοφία

Παπαδημούλης: Μείναμε όρθιοι παρότι υποχωρήσαμε – Τώρα έχουμε περισσότερη σοφία
Είναι νίκη το ότι παραμένουμε ζωντανοί μετά από δύο χρόνια που το κατεστημένο ποντάριζε στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμειναν όρθιοι παρά τις υποχωρήσεις διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, υποστηρίζοντας πως αποτελεί νίκη «το γεγονός ότι παραμένουμε ζωντανοί μετά από δύο χρόνια που το κατεστημένο ποντάριζε στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης».
«Ο πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ένα σχέδιο 3ετίας, με στόχους που πρέπει να πετύχουμε που είναι και η ελάφρυνση του χρέους» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παπαδημούλης.
Κληθείς να αξιολογήσει τη στάση των εταίρων ο κ.Παπαδημούλης επισήμανε πως «ενώ μέχρι τώρα μας λέγανε ότι πρέπει να τηρούμε τους κανόνες τώρα που εφαρμόζεται η συμφωνία μας λένε πρέπει να την αναβάλουμε τη συζήτηση για το χρέος».
«Όμως αυτά τώρα δεν πιάνουν γιατί έχει η κυβέρνηση ερείσματα και μέσα στους λαούς, μέσα στον λαό της Γερμανίας και θέλω να πιστεύω ότι ο στόχος μας για ελάφρυνση του χρέους θα κάνει βήματα» είπε ο κ.Παπαδημούλης, υπενθυμίζοντας την επιστολή των 36 ευρωβουλευτών στον κ. Μοσκοβισί που ζητούν την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και την απάντηση του Επιτρόπου ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας.
Περιγράφοντας τα πολιτικά σχέδια εντός της Ευρώπης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «έχουμε την Ευρώπη της δεξιάς που έφερε τα πράγματα εδώ, έχουμε την άποψη της ακροδεξιάς και έχουμε το μέτωπο των δυνάμεων για μια προοδευτική αλλαγή στην Ευρώπη».
«Θέλω να είμαι ειλικρινής υπάρχει δυσαρέσκεια αλλά πρώτη φορά εμφανίζονται θετικές προοπτικές.
Πλέον γνωρίζουμε το γήπεδο, μείναμε όρθιοι παρότι υποχωρήσαμε τώρα όμως έχουμε περισσότερη σοφία.
η κυβέρνηση προωθεί στόχους και συμμαχίες και αυτό πιστώνεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Το γεγονός ότι παραμένουμε ζωντανοί μετά από δύο χρόνια που το κατεστημένο ποντάριζε στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης, αυτό είναι νίκη» είπε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος εκτίμησε πως το συνέδριο θα δώσει την κατεύθυνση για την επόμενη τριετία και θα βγάλει τον πρωθυπουργό ισχυρό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης