Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Η πλειονότητα των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός

ΝΔ: Η πλειονότητα των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός
Η λειτουργία του Ε.Σ.Ρ. έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την κατάργηση του νόμου Παππά, που οδήγησε στη μη εφαρμογή των συνταγματικών αρμοδιοτήτων του
Στο ζήτημα της αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε σήμερα (13/10) για ακόμα μία φορά η Νέα Δημοκρατία, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση χαρακτηρίζει «απαξιωμένο πολιτικά, νομικά και ηθικά» τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τονίζοντας παράλληλα ότι η κατάργηση του σχετικού νόμου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες απαξιωμένος πολιτικά, νομικά και ηθικά.
Η Νέα Δημοκρατία από θέση αρχών, είναι υπέρ της λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με πλήρεις τις αρμοδιότητές του, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
Συνεπώς, η λειτουργία του Ε.Σ.Ρ. έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την κατάργηση του νόμου Παππά, που οδήγησε στη μη εφαρμογή των συνταγματικών αρμοδιοτήτων του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης