Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Προβληματισμένη, ενοχλημένη και σοκαρισμένη» δήλωσε η Γεννηματά από τη συζήτηση στη Βουλή

«Προβληματισμένη, ενοχλημένη και σοκαρισμένη» δήλωσε η Γεννηματά από τη συζήτηση στη Βουλή
Γεννηματά: «Χρειαζόμαστε εθνική γραμμή, χρειαζόμαστε εθνική αυτοπεποίθηση, χρειαζόμαστε συνεννόηση, χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου»
Βαθύτατα προβληματισμένη, ενοχλημένη και σοκαρισμένη μετά τη συζήτηση στη Βουλή χθες Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, δήλωσε σήμερα ότι είναι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
Όπως εξήγησε η ίδια, αυτό που τη σόκαρε «ήταν το μίσος που έσταζε από κάθε λέξη του πρωθυπουργού», ενώ άφησε αιχμές και για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «από τη μεριά του νομίζει ότι μπορεί να επιταχύνει με αυτόν τον τρόπο το να γίνει πρωθυπουργός. Εγώ έχω πει πάρα πολλές φορές, ότι το 'φύγε εσύ, έλα εσύ' δεν οδηγεί σε λύση για τα προβλήματα του ελληνικού λαού και της χώρας».
Μείζον ζήτημα για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι η αδυναμία συννενόησης των πολιτικών δυνάμεων καθώς, όπως είπε, «ο πρωθυπουργός επέλεξε να κόψει κάθε περιθώριο συνεννόησης και συζήτησης με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Επιλέγει την πόλωση και την απομόνωση, μπας και καταφέρει να κρατηθεί λίγο παραπάνω πρωθυπουργός σε αυτήν τη χώρα. Διαλύει και καταστρέφει ό,τι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην περίοδο της Μεταπολίτευσης στην Ελλάδα».
Για να συμπληρώσει: «Χρειαζόμαστε εθνική γραμμή, χρειαζόμαστε εθνική αυτοπεποίθηση, χρειαζόμαστε συνεννόηση, χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης