Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Για να βγει η χώρα από την κρίση χρειάζεται εθνική συνεννόηση

Κωνσταντινόπουλος: Για να βγει η χώρα από την κρίση χρειάζεται εθνική συνεννόηση
Κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν πρόκειται να βγάλει η συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Την θέση ότι για να βγει η χώρα από την κρίση πρέπει να υπάρξει μια εθνική συνεννόηση στα minimum διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος.
Ερωτηθείς για το εάν κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή θα προκύψει κάτι ουσιαστικό ή θα είναι μια ακόμα συζήτηση πολιτικών εντυπώσεων, ο κ.Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε πως «θα είναι ακόμα μια συζήτηση, η οποία δεν θα βγάλει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα».
«Και το λέω πολύ κάθετα γιατί γνωρίζουν ότι όπως το έχουν στήσει τόσο ο κ. Τσίπρας, αλλά και ο κ. Μητσοτάκης θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα δίπολο το οποίο για εμένα δεν υπάρχει.
Είναι ανάλογο δίπολο που έφτιαξαν οι δημοσκοπήσεις στις εκλογές τον Σεπτέμβριο, χωρίς καμία ουσία.
Μόνο και μόνο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα social media την ώρα της διαδικασίας» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κωνσταντινόπουλος.
«Εμείς ως Δημοκρατική Συμπαράταξη τους έχουμε ξεκαθαρίσει ότι αυτή η συζήτηση του δίπολου δεν βγάζει πουθενά.
Η χώρα για να βγει από όλη αυτή τη διαδικασία χρειάζεται μία εθνική συνεννόηση στα minimum.
Όπως έχουμε ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται και άλλη κυβέρνηση.
Αν θέλουν να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος, γιατί θέλω να σας θυμίσω ότι από το 2009 μέχρι σήμερα γυρίζουμε όλοι μας να πιάσουμε την ουρά μας, και βρισκόμαστε πάντα στο ίδιο σημείο.
Δεν έχει προχωρήσει η χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε αυτό να το αποδείξει με τα τόσα ψέματα και όλα αυτά που είπε» επεσήμανε ο κ.Κωνσταντινόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης