Πολιτική

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Επιλογή της κυβέρνησης είναι να διχάζει οριζόντια και κάθετα την κοινωνία

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Επιλογή της κυβέρνησης είναι να διχάζει οριζόντια και κάθετα την κοινωνία
Η χώρα βγαίνει περισσότερο ζημιωμένη με τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης
Επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να διχάζει οριζόντια και κάθετα την κοινωνία, ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη προτείνει την εθνική συνεννόηση, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον νέο γραμματέα της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος, Χρ. Παπαδούλη.
Εκτίμησε δε, πως είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τη χώρα σύντομα σε εκλογές ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, ενώ σημείωσε πως η χώρα βγαίνει κάθε φορά περισσότερο ζημιωμένη με τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.
Σε ότι αφορά το Συμβούλιο της Επικρατείας, σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη είναι "ακατανόητο" να μην συνεδριάζει για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Σημείωσε δε, ότι η Δικαιοσύνη οφείλει να επιτελέσει τον ρόλο της, χωρίς δηλώσεις και χωρίς να επηρεάζεται από το "κοινωνικό κλίμα".
Για την υπόθεση της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς ανέφερε ότι όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, επέλεξε να "τα τινάξει όλα στον αέρα".
Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη απευθύνουν μια διαρκή πρόσκληση προς τον ελληνικό λαό, προσθέτοντας ότι «η κεντροαριστερά δεν αρχίζει και τελειώνει στα ψέματα που είπε και συνεχίζει να λέει ο κ. Τσίπρας».
Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η επαφή με τους πολίτες και προς την κατεύθυνση αυτή θα γίνουν θεματικές εκδηλώσεις και παρεμβάσεις και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ επιδίωξη είναι η μέγιστη δυνατή ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και η συμμετοχή σε όλες τις εκλογικές μάχες στους μαζικούς χώρους με άνοδο των ποσοστών.
Ακόμη, ο κ. Παπαδούλης ανέφερε ότι από τα 11 μέλη της νέας Ν.Ε. τα 9 δεν είχαν συμμετοχή στο παρελθόν σε κάποιο κομματικό όργανο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης